Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/28550
Συγγραφέας: Ντιλή, Ελένη
Τίτλος: Σχεδιασμός δικτύου διανομής μικρομεσαίας επιχείρησης: η περίπτωση ασιατικού εστιατορίου.
Αλλοι τίτλοι: SME distribution network design:the case of an asian restaurant
Ημερομηνία Έκδοσης: 2023
Τμήμα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόπτης Καθηγητής: Τσιρώνης, Λουκάς
Περίληψη: Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας διασφαλίζει την οργανωτική αξία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως δυνητικό μέσο λειτουργικής απόδοσης. Σήμερα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των οργανισμών αλλά μεταξύ των αλυσίδων εφοδιασμού. Η αλυσίδα εφοδιασμού εστιατορίων είναι ένα σύνθετο δίκτυο εγκαταστάσεων διασκορπισμένων σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή που ασχολείται με μια μοναδική ποικιλία προϊόντων. Είναι δύσκολο να σχεδιαστεί και να λειτουργήσει μια τέτοια αλυσίδα εφοδιασμού, έτσι ώστε το κόστος σε όλο το σύστημα να ελαχιστοποιείται και τα επίπεδα εξυπηρέτησης να διατηρούνται, λαμβάνοντας υπόψη τις ακραίες διακυμάνσεις στη ζήτηση και τους περιορισμούς διάρκειας ζωής των ειδών διατροφής. Διαφορετικά μέλη στην εφοδιαστική αλυσίδα έχουν συχνά διαφορετικούς, αντικρουόμενους στόχους. Το εστιατόριο Asian House προσφέρει ευέλικτη λειτουργία και ικανοποιεί συνεργατικές ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Λέξεις Κλειδιά: Εφοδιαστική αλυσίδα
Αλυσίδα τροφίμων
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2023.
Δικαιώματα: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
DiliEleniMsc2023.pdf3.96 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons