Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21928
Συγγραφέας: Πίτσιος, Δημήτριος
Τίτλος: Ένα διαδραστικό πρόγραμμα για το κοινωνικό άγχος
Ημερομηνία Έκδοσης: 2018
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Δια Βίου Μάθηση και Ειδική Αγωγή
Επόπτης Καθηγητής: Σίμος, Γρηγόριος
Περίληψη: Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η δημιουργία ενός διαδραστικού προγράμματος αυτοβοήθειας που εστιάζει στο κοινωνικό άγχος. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει να βελτιωθεί η διάθεσή και η συναισθηματική κατάσταση, και να αντιμετωπιστούν οι καθημερινές προκλήσεις. Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα συναισθηματικά προβλήματα, τι τα προκαλεί, πώς να τα αποτρέψουμε και πως να σταθούμε απέναντι τους. Περιλαμβάνει ασκήσεις για να βοηθήσει στην κατανόηση του εαυτού μας και των άλλων καλύτερα. Παρουσιάζονται μια σειρά από στρατηγικές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής. Το πρόγραμμα παρέχει πληροφορίες που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και στρατηγικές οι οποίες παρέχονται από την γνωστική συμπεριφορική προσέγγιση.
Λέξεις Κλειδιά: Κοινωνικό άγχος
Διαδραστικό πρόγραμμα
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2018.
Δικαιώματα: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΠΜΣ Eπιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση Ενηλίκων, Ειδική Αγωγή (Πρώην ΠΜΣ Δια Βίου Μάθηση και Ειδική Αγωγή) (Μ)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
PitsiosDimitriosMsc2018.pdf2.62 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons