Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/24106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Χατζηθωμάς, Λεωνίδας | el |
dc.contributor.author | Καραγιάννης, Δημήτριος | el |
dc.date.accessioned | 2020-07-15T08:18:43Z | - |
dc.date.available | 2020-07-15T08:18:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | el |
dc.identifier.uri | http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/24106 | - |
dc.description | Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2020. | el |
dc.description.abstract | Η χώρα προέλευσης (country of origin) και η ισχύς της επωνυμίας (brand) ενός προϊόντος αποτελούν σημαντικούς παράγοντες της διαφήμισης, προβολής και προώθησής του στο πλαίσιο της διοίκησης επωνύμου προϊόντος (branding), επηρεάζοντας καθοριστικά τις αντιλήψεις των καταναλωτών, όπως αυτές αποτυπώνονται στην αξία της επωνυμίας. Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι η διερεύνηση της επίδρασης της χώρας προέλευσης και της επωνυμίας στην αξία του ελληνικού γιαουρτιού στις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. | el |
dc.format.extent | 67 | el |
dc.language.iso | el | en |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | el |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Brand | en |
dc.subject | Country of origin | en |
dc.subject | Yogurt | en |
dc.subject | Advertising | en |
dc.title | Η επίδραση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και της χώρας προέλευσης στην αποτελεσματικότητα της διαφήμισης ελληνικών διατροφικών προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η περίπτωση του ελληνικού γιαουρτιού. | el |
dc.type | Electronic Thesis or Dissertation | en |
dc.type | Text | en |
dc.contributor.department | Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων | el |
Appears in Collections: | ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KaragiannisDimitriosMsc2020.pdf | 2.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License