Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΓκοτζαμάνη, Αικατερίνηel
dc.contributor.authorΤσιτσανοπούλου, Ελευθερίαel
dc.date.accessioned2006-12-27T09:59:52Z-
dc.date.available2006-12-27T09:59:52Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/838-
dc.descriptionΔΙΠ MBA-EXE/63en
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2006.el
dc.format.extent55 σ. + 70 σ. παραρτήματα (2 αρχεία)el
dc.language.isoelen
dc.titleΜελέτη και αξιολόγηση της προσφοράς του νέου προτύπου iso 22000 στις βιομηχανίες τροφίμωνel
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΠανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων (Executive)el
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma2.pdfΠαράρτημα 2541.01 kBAdobe PDFView/Open
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma1.pdfΠαράρτημα 1599.3 kBAdobe PDFView/Open
TsitsanopoulouMsc2006.pdf776.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.