Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/838
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Γκοτζαμάνη, Αικατερίνη | el |
dc.contributor.author | Τσιτσανοπούλου, Ελευθερία | el |
dc.date.accessioned | 2006-12-27T09:59:52Z | - |
dc.date.available | 2006-12-27T09:59:52Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/838 | - |
dc.description | ΔΙΠ MBA-EXE/63 | en |
dc.description | Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2006. | el |
dc.format.extent | 55 σ. + 70 σ. παραρτήματα (2 αρχεία) | el |
dc.language.iso | el | en |
dc.title | Μελέτη και αξιολόγηση της προσφοράς του νέου προτύπου iso 22000 στις βιομηχανίες τροφίμων | el |
dc.type | Electronic Thesis or Dissertation | en |
dc.type | Text | en |
dc.contributor.department | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων (Executive) | el |
Appears in Collections: | ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma2.pdf | Παράρτημα 2 | 541.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma1.pdf | Παράρτημα 1 | 599.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
TsitsanopoulouMsc2006.pdf | 776.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.