Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/838
Συγγραφέας: Τσιτσανοπούλου, Ελευθερία
Τίτλος: Μελέτη και αξιολόγηση της προσφοράς του νέου προτύπου iso 22000 στις βιομηχανίες τροφίμων
Ημερομηνία Έκδοσης: 2006
Τμήμα: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων (Executive)
Επόπτης Καθηγητής: Γκοτζαμάνη, Αικατερίνη
Πληροφορίες: ΔΙΠ MBA-EXE/63
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2006.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma2.pdfΠαράρτημα 2541.01 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα
TsitsanopoulouMsc2006Pararthma1.pdfΠαράρτημα 1599.3 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα
TsitsanopoulouMsc2006.pdf776.68 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.