Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΧατζηδημητρίου, Ιωάννηςel
dc.contributor.authorΙωαννίδου, Δέσποιναel
dc.date.accessioned2006-12-27T09:47:32Z-
dc.date.available2006-12-27T09:47:32Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/801-
dc.descriptionΔΙΠ ΜΒΑ-ΕΧΕ/30en
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2003.el
dc.format.extent67 σ.el
dc.language.isoelen
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημώνel
dc.rightsΤο ηλεκτρονικό αντίτυπο της διπλωματικής δεν έχει αποδεσμευτεί.el
dc.titleΗ επίδραση της χωράς προέλευσης στην κατηγορία των τροφίμων και ποτώνel
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTextel
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων (Executive)el
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IoannidouDespoinaMsc2003.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.