Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/28550
Author: Ντιλή, Ελένη
Title: Σχεδιασμός δικτύου διανομής μικρομεσαίας επιχείρησης: η περίπτωση ασιατικού εστιατορίου.
Alternative Titles: SME distribution network design:the case of an asian restaurant
Date Issued: 2023
Department: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Supervisor: Τσιρώνης, Λουκάς
Abstract: Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας διασφαλίζει την οργανωτική αξία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως δυνητικό μέσο λειτουργικής απόδοσης. Σήμερα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των οργανισμών αλλά μεταξύ των αλυσίδων εφοδιασμού. Η αλυσίδα εφοδιασμού εστιατορίων είναι ένα σύνθετο δίκτυο εγκαταστάσεων διασκορπισμένων σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή που ασχολείται με μια μοναδική ποικιλία προϊόντων. Είναι δύσκολο να σχεδιαστεί και να λειτουργήσει μια τέτοια αλυσίδα εφοδιασμού, έτσι ώστε το κόστος σε όλο το σύστημα να ελαχιστοποιείται και τα επίπεδα εξυπηρέτησης να διατηρούνται, λαμβάνοντας υπόψη τις ακραίες διακυμάνσεις στη ζήτηση και τους περιορισμούς διάρκειας ζωής των ειδών διατροφής. Διαφορετικά μέλη στην εφοδιαστική αλυσίδα έχουν συχνά διαφορετικούς, αντικρουόμενους στόχους. Το εστιατόριο Asian House προσφέρει ευέλικτη λειτουργία και ικανοποιεί συνεργατικές ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Keywords: Εφοδιαστική αλυσίδα
Αλυσίδα τροφίμων
Information: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2023.
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DiliEleniMsc2023.pdf3.96 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons