Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Μουσική και λαογραφία της Μακεδονίας
Authors: Κοψαχείλης, Στέλιος Ι.
Publisher: Μουσικό Μουσείο Μακεδονίας
Description: τ. 1. Ν. Ημαθίας -- τ. 2. Ν. Πέλλης -- τ. 3. Χαλκιδική -- τ. 4. Χαλκιδική -- τ. 5. Ανατολική Μακεδονία -- τ. 6. [χωρίς ξεχωριστό τίτλο]
Δωρεά του συγγραφέα
Rights: Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:Βιβλία/Books

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kopsacheilis_v1.pdf31.3 MBAdobe PDFView/Open
Kopsacheilis_v2.pdf29.55 MBAdobe PDFView/Open
Kopsacheilis_v3.pdf27.76 MBAdobe PDFView/Open
Kopsacheilis_v4.pdf24.14 MBAdobe PDFView/Open
Kopsacheilis_v5.pdf28.95 MBAdobe PDFView/Open
Kopsacheilis_v6.pdf29.61 MBAdobe PDFView/Open

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons