Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/24374
Author: Κανακούδη, Παναγιώτα
Title: Μία ανάλυση του κλάδου υγιεινής διατροφής.
Date Issued: 2020
Department: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Supervisor: Παναγιωτίδης, Θεόδωρος
Abstract: Η διατροφή των ανθρώπων αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της ποιότητας ζωής τους. Το κατά πόσο καλά τρέφεται ένας οργανισμός είναι άμεσα συνυφασμένο με τον τρόπο ζωής του, την κοινωνική τάξη, το επάγγελμα, τις προτιμήσεις καθώς και τον τόπο κατοικίας του. Η κοινωνία, με τα διατροφικά πρότυπα που προβάλει και τα οποία οι άνθρωποι που ζούν σε αυτήν καλούνται κατά κανόνα να ακολουθήσουν, επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Στην εργασία θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στην υγιεινή διατροφή αλλά και έρευνες που έχουν γίνει παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων.
Keywords: Διατροφή
Υγεία
Διατροφικές συνήθειες
Κατανάλωση τροφίμων
Information: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 2020
Rights: CC0 1.0 Παγκόσμια
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KanakoudiPanagiotaMsc2020.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons