Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/2381
Συγγραφέας: | Νάνου, Χριστίνα |
Τίτλος: | Καινοτομία και ανάπτυξη νέων προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων |
Ημερομηνία Έκδοσης: | 2007 |
Τμήμα: | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη Επιχειρήσεων (Executive) |
Επόπτης Καθηγητής: | Βλαχοπούλου, Μάρω |
Πληροφορίες: | ΔΙΠ MBA-EXE/19 Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2007. |
Εμφανίζεται στις Συλλογές: | ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M) |
Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
NanouMSc2007.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | Προβολή/Ανοιγμα |
Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.