Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/23100
Συγγραφέας: Τζόλα, Ανθή
Τίτλος: Ηλεκτρονικό εμπόριο και οικονομική ανάλυση στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα : η περιπτωσιολογική μελέτη του Skroutz.gr.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2018
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ευρωπαϊκές Σπουδές στις Διεθνείς Υπηρεσίες και Συναλλαγές
Επόπτης Καθηγητής: Μποζίνης, Αθανάσιος
Περίληψη: Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι απόρροια της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης και αποτελεί την ψηφιοποίηση της αγοράς. Στην παρούσα εργασία πρόκειται να μελετηθεί η έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου και να γίνει ιστορική ανασκόπηση από τα πρώιμα στάδια έως την σημερινή του μορφή. Η μελέτη επικεντρώνεται σε επίπεδο B2C. Επιπλέον κρίνεται σκόπιμη η καταγραφή των θετικών και αρνητικών πτυχών του για τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Στην συνέχεια εξετάζεται η πορεία και η εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην χώρα μας την περίοδο της οικονομικής κρίσης από την πλευρά των καταναλωτών και των επιχειρήσεων. Η εργασία ολοκληρώνεται με την μελέτη της περίπτωσης του Skroutz.gr, μια επιτυχημένη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Λέξεις Κλειδιά: Ηλεκτρονικό εμπόριο
Οικονομική κρίση
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Καταναλωτές
Skroutz
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2018.
Δικαιώματα: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΠΜΣ Ευρωπαϊκές Σπουδές στις Διεθνείς Υπηρεσίες και Συναλλαγές (Μ)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
TzolaAnthiMsc2018.pdf1.63 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons