Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΑνδρονικίδης, Ανδρέαςel
dc.contributor.authorΜπογιατζόγλου, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2018-02-27T15:09:42Z-
dc.date.available2018-02-27T15:09:42Z-
dc.date.issued2018el
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21594-
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2018.el
dc.description.abstractΗ παρούσα διπλωματική αποτελεί μια βιβλιογραφική επισκόπηση των ερευνών που ασχολούνται με το προσδιορισμό των παραγόντων ποιότητας υπηρεσιών. Αρχικά παρουσιάζονται τα υποδείγματα ποιότητας και οι παράγοντες που εξάγονται από αυτά για διάφορους κλάδους της οικονομίας. Στη συνέχεια εστιάζουμε στη βιβλιογραφία που επικεντρώνεται στο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και παρουσιάζουμε πως μεταβάλλονται τα κριτήρια ποιότητας σε σχέση με τις παραδοσιακές αγορές. Η μεθοδολογία του εμπειρικού μέρους των περισσότερων ερευνών βασίζεται στο υπόδειγμα των Δομικών Εξισώσεων γι’ αυτό και θεωρείται σκόπιμη μια συνοπτική παρουσίαση της τεχνικής της. Επίσης παρουσιάζονται περιπτώσεις κολοσσών του διαδικτύου οι οποίες ενσωμάτωσαν στη στρατηγική τους παράγοντες οι οποίοι επιβεβαιώνονται και από τη βιβλιογραφία. Ολοκληρώνουμε την επισκόπηση αυτή συνοψίζοντας τα κυριότερα συμπεράσματα της βιβλιογραφίας με συστάσεις προς το μάνατζμεντ διαδικτυακών επιχειρήσεων.el
dc.format.extent47el
dc.language.isoelen
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίαςel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνέςen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.titleΑξιολόγηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υπό την αντιληπτική προσέγγιση του καταναλωτήel
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BogiatzoglouGeorgiosMsc2018.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons