Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21549
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Χαζτηδημητρίου, Ιωάννης | el |
dc.contributor.author | Βασιλειάδης, Χαράλαμπος | el |
dc.date.accessioned | 2018-02-21T15:30:13Z | - |
dc.date.available | 2018-02-21T15:30:13Z | - |
dc.date.issued | 2018 | el |
dc.identifier.uri | http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/21549 | - |
dc.description | Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2018. | el |
dc.description.abstract | Σκοπός της συγκεκριμένης διπλωματικής εργασίας είναι να κάνει γνωστό στον αναγνώστη ποιο είναι το ελληνικό μέλι και πως μπορεί κάποιος αξιοποιώντας το να δημιουργήσει μία κερδοφόρα επιχειρηματική μονάδα η οποία θα μπορεί να φτάσει στο σημείο να ασχολείται και με την εξαγωγή των προϊόντων της στην Ρωσία. Για το λόγω αυτό γίνεται μία πλήρης ανάλυση για το ελληνικό μέλι, τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει η μελισσοκομική μονάδα, οι σχέσεις που διέπουν την Ελλάδα με την Ρωσία και την θέση που κατέχει το μέλι στην διατροφή των Ρώσων. Επίσης γίνεται ανάλυση στο σημαντικότερο κομμάτι της εργασίας, το θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο που θα πρέπει να γνωρίζει η επιχείρηση πριν προχωρήσει στην εξαγωγή του μελιού στην Ρωσία. | el |
dc.format.extent | 73 | el |
dc.language.iso | el | en |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Μακεδονίας | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Εξαγωγή μελιού | el |
dc.title | Μελέτη εξαγωγικής επέκτασης μιας επιχείρησης μελιού στη Ρωσία | el |
dc.type | Electronic Thesis or Dissertation | en |
dc.type | Text | en |
dc.contributor.department | Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων | el |
Appears in Collections: | ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VasileiadisCharalamposMsc2018.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License