Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Nazca for four players, op.83 (πιάνο, ακορντεόν κονσέρτου, βιολί και κοντραμπάσο)
Authors: Papadatos, Joseph
Issue Date: 2005
Rights: Τα τεκμήρια έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 2121/1993
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:Μουσική Δωματίου

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons