Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Tango: για βιολί, ακορντεόν, πιάνο και κοντραμπάσο: βασισμένο στη Φαντασία για κουαρτέτο εγχόρδων, έργο 91a
Other Titles: Tango: for violin, accordion, piano and double bass: based on the String Quartet Fantasy, op. 91a
Authors: Θέμελης, Δημήτρης
Themelis, Dimitris
Issue Date: 2004
Rights: Τα τεκμήρια έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 2121/1993
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:Μουσική Δωματίου

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons