Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Απόδοση τριών ποιημάτων του Μίλτου Σαχτούρη για φωνή-πιάνο και μπάσο
Other Titles: Die Uhr
Authors: Κουνάδης, Αργύρης
Issue Date: 1968
Rights: Τα τεκμήρια έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 2121/1993
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:Μουσική Δωματίου

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons