Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Μακεδονικό: για βιολοντσέλο, κοντραμπάσο και πιάνο
Other Titles: Macedonien: violoncello, contrabasso & pianoforte
Authors: Παπασταύρου, Ελευθέριος
Papastavrou, Eleftherios
Publisher: Philippos Nakas
Rights: Τα τεκμήρια έχουν ψηφιοποιηθεί και διατίθεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 2121/1993
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Appears in Collections:Μουσική Δωματίου

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons