Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/20014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΓκοτζαμάνη, Αικατερίνηel
dc.contributor.authorΤζίκα, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2017-03-10T07:35:18Z-
dc.date.available2017-03-10T07:35:18Z-
dc.date.issued2016el
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/20014-
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2016.el
dc.description.abstractΗ διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων, δεδομένης της παγκοσμιοποιημένης φύσης της σύγχρονης αλυσίδας τροφίμων, των αυξημένων καταναλωτικών απαιτήσεων και των επιταγών του ρυθμιστικού και νομοθετικού πλαισίου. Βάσει των καλών γεωργικών και βιομηχανικών πρακτικών, τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί ποικίλα σχήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, η εφαρμογή των οποίων επιφέρει πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις του κλάδου και συμβάλλει στην προστασία του καταναλωτή και την ποιοτική αναβάθμιση των διατροφικών προϊόντων. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση του ζητήματος της διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, μελετώντας την περίπτωση μίας ελληνικής βιομηχανίας του κλάδου που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία αλιευμάτων και κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου (ΚΟΝΒΑ) ΑΕΒΕ.el
dc.format.extent78el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίαςel
dc.subjectΔιαχείριση ποιότηταςel
dc.subjectΑσφάλεια τροφίμωνel
dc.subjectΠοιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΈλεγχος και διαχείριση ποιότητας τροφίμων: ηπερίπτωση της ΚΟΝ.Β.Α.el
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TzikaAikateriniMsc2016.pdf720.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.