Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/18893
Συγγραφέας: Δίγκας, Γεώργιος
Τίτλος: Πλατφόρμες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών σε Java: Spring MVC και Struts 2: συγκριτική μελέτη ποιότητας και τεχνικού χρέους.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2016
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
Επόπτης Καθηγητής: Χατζηγεωργίου, Αλέξανδρος
Περίληψη: Η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών κατέχει την μερίδα του λέοντος παγκόσμιος. Έχει παρατηρηθεί η τάση ότι όλο και περισσότερες εφαρμογές γίνονται διαδικτυακές. Τα συστήματα αυτά θα πρέπει να συντηρούνται και να εξελίσσονται με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων και λειτουργιών οι οποίες θα ικανοποιούν τις διαρκώς αυξημένες απαιτήσεις των χρηστών. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει ο σχεδιασμός τους, να είναι αρκετά προσεκτικός ώστε οι νέες δυνατότητες να μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν. Για να γίνει η ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών ευκολότερη υπάρχει μια πληθώρα πλαίσια ανάπτυξης λογισμικού. Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πλαίσιο ανάπτυξης λογισμικού, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα, και η εκμάθηση μιας νέας τεχνολογίας από την αρχή χρησιμοποιώντας τα εγχειρίδια μπορεί να είναι δύσκολη. Το ερώτημα που δημιουργείτε,είναι εάν τα πλαίσια ανάπτυξης λογισμικού, μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε καλύτερης ποιότητας προγράμματα, τα οποία είναι εύκολα επεκτάσιμα και συντηρήσιμα.
Λέξεις Κλειδιά: Java EE
MVC
Spring framework
Struts 2
Τεχνικό χρέος
Dependency injection
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2016.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
DigkasGeorgiosMsc2016.pdf1.25 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons