Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/17620
Συγγραφέας: Δρακάτος, Κωνσταντίνος Γ.
Τίτλος: Παράγοντες διαφορισμού τιμών ειδών διατροφής εν Ελλάδι: ανάλυσις βάσει των στοιχείων της ερεύνης των οικογενειακών προϋπολογισμών.
Ημερομηνία έκδοσης: 1963
Εκδότης: Τράπεζα της Ελλάδος
Λέξεις Κλειδιά: Food prices
Τιμές τροφίμων
Greece
Ελλάδα
Αρ. Σειράς/Αναφοράς: Σειρά ειδικών μελετών (Τράπεζα της Ελλάδος. Διεύθυνσις Οικονομικών Μελετών) ; 1
Δικαιώματα: Το τεκμήριο έχει ψηφιοποιηθεί και διατίθεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 2121/1993
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 4.0 Διεθνές
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Βιβλία / Books

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
DrakatosKonstG1963.pdf1.21 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons