Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/17538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΤσιότρας, Γεώργιοςel
dc.contributor.authorΤαλατζίδου, Ναυσικάel
dc.date.accessioned2015-10-06T18:11:35Z-
dc.date.available2015-10-06T18:11:35Z-
dc.date.issued2015el
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/17538-
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2015.el
dc.description.abstractΗ παρούσα διπλωματική εργασία αφορά την επίδραση των συστημάτων ποιότητας στον κλάδο των τροφίμων, με αναφορά σε καλές πρακτικές εταιριών του κλάδου. Σκοπός της είναι να εξετάσει την επίδραση που έχουν τα συστήματα ποιότητας στις επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, κάτι που επιτυγχάνεται με δύο τρόπους. Πρώτα από όλα μέσα από την ανάλυση σημαντικών μελετών και ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς στον συγκεκριμένο κλάδο και έχουν καταγραφεί στη βιβλιογραφία, αλλά και μέσα από την καταγραφή και ανάλυση καλών πρακτικών συγκεκριμένων εταιριών του κλάδου που εφαρμόζουν κάποιο σύστημα ποιότητας και έχουν εντοπίσει εμφανή αποτελέσματα από την εφαρμογή του. Επίσης, τα αποτελέσματα της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας επιβεβαιώνονται και από την εξέταση της εταιρίας τροφίμων KON-ROL OE, με έδρα την Ελλάδα, και αναπτύσσεται ένα πλαίσιο εφαρμογής ώστε να προταθούν βελτιώσεις της εφαρμογής του συστήματος ποιότητας με στόχο τη μεγιστοποίηση των οφελών που απολαμβάνει η εταιρία από την εφαρμογή του.el
dc.format.extent89el
dc.format.extent1284430 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoelen
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίαςel
dc.subjectISO-HACCPen
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.titleΗ επίδραση των συστημάτων ποιότητας στον κλάδο των τροφίμων: καλές πρακτικές.el
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TalatzidouNausikaMsc2015.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons