Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/17538
Συγγραφέας: Ταλατζίδου, Ναυσικά
Τίτλος: Η επίδραση των συστημάτων ποιότητας στον κλάδο των τροφίμων: καλές πρακτικές.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2015
Τμήμα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόπτης Καθηγητής: Τσιότρας, Γεώργιος
Περίληψη: Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά την επίδραση των συστημάτων ποιότητας στον κλάδο των τροφίμων, με αναφορά σε καλές πρακτικές εταιριών του κλάδου. Σκοπός της είναι να εξετάσει την επίδραση που έχουν τα συστήματα ποιότητας στις επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων, κάτι που επιτυγχάνεται με δύο τρόπους. Πρώτα από όλα μέσα από την ανάλυση σημαντικών μελετών και ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς στον συγκεκριμένο κλάδο και έχουν καταγραφεί στη βιβλιογραφία, αλλά και μέσα από την καταγραφή και ανάλυση καλών πρακτικών συγκεκριμένων εταιριών του κλάδου που εφαρμόζουν κάποιο σύστημα ποιότητας και έχουν εντοπίσει εμφανή αποτελέσματα από την εφαρμογή του. Επίσης, τα αποτελέσματα της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας επιβεβαιώνονται και από την εξέταση της εταιρίας τροφίμων KON-ROL OE, με έδρα την Ελλάδα, και αναπτύσσεται ένα πλαίσιο εφαρμογής ώστε να προταθούν βελτιώσεις της εφαρμογής του συστήματος ποιότητας με στόχο τη μεγιστοποίηση των οφελών που απολαμβάνει η εταιρία από την εφαρμογή του.
Λέξεις Κλειδιά: ISO-HACCP
Τρόφιμα
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2015.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
TalatzidouNausikaMsc2015.pdf1.25 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Αυτό το τεκμήριο προστατεύεται από Αδεια Creative Commons Creative Commons