Please use this identifier to cite or link to this item:
Creator: Giannoutakis, Kosmas
Γιαννουτάκης, Κοσμάς
Title: Quartet: for violin, clarinet in Bb, cello and piano.
Date Issued: 2005
Information: Παρουσιάστηκε στον διαγωνισμό σύνθεσης και ερμηνείας έργων μουσικής δωματίου, που διοργανώθηκε σε συνεργασία του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στις 12/5/2005 (1ο κύκλο) & 14/5/2005 (2ο κύκλο).
Appears in Collections:Διαγωνισμός σύνθεσης και ερμηνείας έργων μουσικής δωματίου (2005)/Chamber music composition and performance competition (2005)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
GiannoutakisKosmas_license.pdfΔήλωση αποδέσμευσης (Ελεγχόμενη πρόσβαση)34.99 kBAdobe PDFView/Open
GiannoutakisKosmas_Quartet.pdf264.29 kBAdobe PDFView/Open

Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.