Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/16130
Συγγραφέας: Μπόιτσης, Κωνσταντίνος
Τίτλος: Οικονομοτεχνική μελέτη και αξιολόγηση επενδύσεων με την χρήση πινάκων χρηματοοικονομικών δεδομένων στο περιβάλλον λογιστικών φύλλων: η περίπτωση του κλάδου οινοποιίας.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2014
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
Επόπτης Καθηγητής: Τσόπογλου, Σταύρος
Περίληψη: Η ελληνική ιστορία εξελίσσεται παράλληλα με τον οίνο και την άμπελο. Η σπουδαιότητα του οίνου κάνει την εμφάνισή της στην αρχαιότητα, καθώς από τότε το κρασί το τιμούσαν σε γιορτές και συνδεόταν άμεσα με τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας. Η παρούσα μελέτη αποσκοπεί στην ίδρυση μιας επιχείρησης με σκοπό την ανάπτυξη, την ωρίμανση αλλά και την επέκτασή της. Πρόκειται για ένα οινοποιείο που εντάσσεται στον δευτερογενή τομέα και συγκεκριμένα στον τομέα της μεταποίησης. Εντάσσεται στις μικρές επιχειρήσεις λόγω του προσωπικού που είναι μικρότερο των 10 ατόμων και του κύκλου εργασιών που δεν ξεπερνά τα €5.000.000. Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα μετά από επεξεργασία των σταφυλιών (μεταποίηση). Για την επεξεργασία και παραγωγή του τελικού προϊόντος, αποσκοπεί στην απόκτηση του κατάλληλου μηχανολογικού εξοπλισμού για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.
Λέξεις Κλειδιά: Ζήτηση-Προσφορά
Χαρακτηριστικά κλάδου οινοποιίας
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2014.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
MpoitsisKonstantinosMsc2014present.pdfΠαρουσίαση697.94 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα
MpoitsisKonstatninosMsc2014.pdf1.57 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.