Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/16039
Συγγραφέας: Βακουφτσή, Φωτεινή
Τίτλος: Χρήση και αξιολόγηση της απόδοσης πληροφοριακών συστημάτων νοσοκομείων στα πλαίσια εφαρμογής της ηλεκτρονικής υγείας: η περίπτωση του νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ».
Ημερομηνία Έκδοσης: 2014
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
Επόπτης Καθηγητής: Στειακάκης, Εμμανουήλ
Περίληψη: Η εφαρμογή της τεχνολογίας στο χώρο της Υγείας, αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της ηλεκτρονικής υγείας (e-Health). Σκοπός της εργασίας είναι η αξιολόγηση της απόδοσης των πληροφοριακών συστημάτων στα πλαίσια εφαρμογής του e-Health σε ένα Νοσοκομείο. Τα Νοσοκομεία στις μέρες μας και γενικότερα ο χώρος της υγείας αντιμετωπίζουν προβλήματα σε πολλαπλά επίπεδα και απαιτούνται αλλαγές οι οποίες θα οδηγήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» όσον αφορά την υποδομή και το πληροφοριακό σύστημα, με στόχο να αναδυθούν προβλήματα και δυσλειτουργίες προκειμένου να επιλυθούν.
Λέξεις Κλειδιά: Ηλεκτρονική υγεία
Νοσοκομείο
Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Πληροφοριακό σύστημα
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2014.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
VakouphtsiPhoteiniMsc2014.pdf6.87 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.