Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/16033
Συγγραφέας: Μαλικιώσης, Ερμής-Αθανάσιος
Τίτλος: Το σύστημα αξιολόγησης των αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις: τρόποι βελτίωσης και η ανάπτυξή του μέσω του internal marketing.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2014
Τμήμα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόπτης Καθηγητής: Βασιλειάδης, Χρήστος
Περίληψη: Οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) είναι από τις πρώτες υπηρεσίες που θέσπισαν την αξιολόγηση ως μια βασική και σημαντική διεργασία. Η ανάγκη εφαρμογής της προήλθε από την ιεραρχική διάρθρωσή τους και από την ανάγκη εντοπισμού των καλύτερων στελεχών, που θα προαχθούν στους υψηλότερους βαθμούς και θα καταλάβουν θέσεις υψηλής ευθύνης. Έτσι η αξιολόγηση στις ΕΔ δυνάμεις συνδέθηκε εξ αρχής με τις προαγωγές των στελεχών και ιδιαίτερα των αξιωματικών. Όσες μελέτες έχουν γίνει μέχρι τώρα σχετικά με το σύστημα αξιολογήσεως των ΕΔ βασίζεται αποκλειστικά σε αυτή τη σύνδεση, παραμερίζοντας τις δυνατότητες σύνδεσης της αξιολόγησης με τις υπόλοιπες λειτουργίες της ΔΑΠ Στη παρούσα εργασία θα εξετασθούν τα βασικά προβλήματα του παρόντος συστήματος αξιολόγησης των αξιωματικών των ΕΔ, εστιάζοντας στο πρώτο στάδιο αυτής και συγκεκριμένα στον αξιολογητή, στον αξιολογούμενο, στην έκθεση αξιολόγησης και στη μέθοδο που ακολουθείται, στη συχνότητα αξιολόγησης κ.α.. Θα εξετασθεί επίσης συνοπτικά το αντίστοιχο σύστημα αξιολόγησης των ΕΔ των ΗΠΑ. Θα δοθούν συμπεράσματα και προτάσεις βελτίωσης και τέλος θα εξετασθούν οι δυνατότητες του παρόντος συστήματος αξιολόγησης δια μέσω του internal marketing.
Λέξεις Κλειδιά: Αξιολόγηση
Ένοπλες Δυνάμεις
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2014.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
MalikiosisErmisAthanasiosMsc2014.pdf1.42 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.