Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/15617
Συγγραφέας: Μητσαράκης, Κωνσταντίνος
Τίτλος: Ανάπτυξη διαδικτυακού εργαλείου διαχείρισης χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων και παροχής τεχνικών αναλύσεων με χρήση τεχνικών εξόρυξης γνώσης από δεδομένα.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2012
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
Επόπτης Καθηγητής: Σαμαράς, Νικόλαος
Περίληψη: Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί η παροχή πλήθους εργαλείων και εφαρμογών σχετικών με τον χρηματοοικονομικό τομέα και κυρίως την αγοραπωλησία μετοχών, κάτι που έχει να κάνει με τη ραγδαία αύξηση της χρήσης του διαδικτύου αλλά και της εξέλιξης των τεχνολογιών του. Στην εργασία αυτή, γίνεται η προσπάθεια παροχής εργαλείων στο χρήστη για την ανάλυση χρηματιστηριακών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με μεθόδους τεχνικής ανάλυσης και εξόρυξης γνώσης από δεδομένα. Η ανασκόπηση του θεωρητικού υπόβαθρου σχετίζεται με τα θεωρητικά στοιχεία τόσο από πλευράς οικονομικοτεχνικών όρων και θεωρίας εξόρυξης γνώσης από δεδομένα όσο και από πλευράς της τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε για την υλοποίηση της εφαρμογής. Στα πλαίσια της παρουσίασης ανάπτυξης του συστήματος περιγράφονται οι απαιτήσεις της εφαρμογής καθώς και των κυριότερων στοιχείων της βάσης δεδομένων και της λογικής του συστήματος.
Λέξεις Κλειδιά: Technical Analysis
Data Mining
Stock Tools
PHP
MySQL
JQuery
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:Π.Μ.Σ. στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
MitsarakisKonstantinosMsc2012.pdf2.85 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.