Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/15222
Συγγραφέας: Τζαφάλιας, Ιωάννης
Τίτλος: Η αναλυτική λογιστική εκμετάλλευσης και η συμβολή της στην ελεγκτική διαδικασία των λογαριασμών της γενικής λογιστικής που αποτελούν στοιχεία κόστους.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2012
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική
Επόπτης Καθηγητής: Ταχυνάκης, Παναγιώτης
Περίληψη: Η διπλωματική εργασία με τίτλο «Η αναλυτική λογιστική εκμετάλλευσης και η συμβολή της στην ελεγκτική διαδικασία των λογαριασμών της γενικής λογιστικής που αποτελούν στοιχεία κόστους» χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος της εργασίας γίνεται ανάλυση των λογαριασμών της ομάδας 9 του ΕΓΛΣ. Για κάθε πρωτοβάθμιο λογαριασμό γίνεται αναφορά στο περιεχόμενο του, το σκοπό τον οποίο εξυπηρετεί, και γίνεται ανάλυση του τρόπου συλλειτουργίας του με τους άλλους λογαριασμούς του κυκλώματος της αναλυτικής λογιστικής. Το δεύτερο μέρος αρχικά περιλαμβάνει εκτενή αναφορά στις ελεγκτικές διαδικασίες που ακολουθούνται για τον έλεγχο των λογαριασμών της γενικής λογιστικής οι οποίοι αποτελούν στοιχεία κόστους για την επιχείρηση (δηλαδή γίνεται αναφορά στις ελεγκτικές διαδικασίες των λογαριασμών των ομάδων 2 και 6 του ΕΓΛΣ). Ακολούθως γίνεται αναφορά στις ελεγκτικές διαδικασίες που ακολουθούνται για τους λογαριασμούς της αναλυτικής λογιστικής εκμετάλλευσης και τη συμβολή τους στην ελεγκτική προσπάθεια για τον προσδιορισμό του κόστους παραχθέντων και πωληθέντων της επιχείρησης.
Λέξεις Κλειδιά: Ομάδα 9
Ελεγκτική
Αναλυτική λογιστική εκμετάλλευσης
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Λογιστική & Ελεγκτική (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
TzaphaliasIoannisMsc2012.pdf725.56 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.