Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/14843
Συγγραφέας: Καλλινάκης, Γεώργιος
Τίτλος: ΔΟΠ και συνδικαλισμός στο Δημόσιο τομέα- Μελέτη περίπτωσης του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν.Θεσσαλονίκης & Κ. Μακεδονίας.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2011
Τμήμα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
Επόπτης Καθηγητής: Βούζας, Φώτιος
Περίληψη: Στην παρούσα εργασία εξετάζοντας την περίπτωση της λειτουργίας ενός πρωτοβάθμιου σωματείου εργαζομένων και συγκεκριμένα του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας επιχειρείται να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο αυτή απέχει από την λειτουργία με όρους ποιότητας, με κριτήριο τις αντιλήψεις και τις προσδοκίες των μελών άρα και πελατών του σωματείου. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας επιχειρείται, χρησιμοποιώντας τις αρχές και τα εργαλεία της ΔΟΠ, ο εντοπισμός των σφαλμάτων, η ερμηνεία της παθογένειας και η διατύπωση πιθανών προτάσεων για τη βελτίωση της λειτουργίας του. (Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 207 εργαζομένων - μελών του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν.Θεσσαλονίκης & Κ. Μακεδονίας την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου 2011, με χρήση του ερωτηματολογίου servqual).
Λέξεις Κλειδιά: ΔΟΠ
Συνδικαλισμός
ΙΚΑ
Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
Δημόσιο
Servqual
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2011.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΠΜΣ Δημόσια Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
KallinakisGeorgiosMsc2011.pdf1.15 MBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.