Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/14822
Συγγραφέας: Πασχάλης, Ελευθέριος
Τίτλος: Ο τρόπος αξιολόγησης των αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. Σύγκριση με τον Αμερικάνικο Στρατό. Κοινά σημεία και διαφορές.
Ημερομηνία Έκδοσης: 2012
Τμήμα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόπτης Καθηγητής: Μιχαήλ, Δημήτριος
Περίληψη: Το αντικείμενο το οποίο αναλύει η συγκεκριμένη εργασία είναι η ανάλυση του τρόπου αξιολόγησης στις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις καθώς επίσης και του αντίστοιχου συστήματος του Αμερικάνικου Στρατού. Στόχος της εργασίας είναι να γίνει σύγκριση μεταξύ των συστημάτων των δύο στρατών και να δούμε πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ακολουθούν τις εξελίξεις. Η εργασία χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στο τι επικρατεί στις μέρες μας στα θέματα των αξιολογήσεων. Ποιοι είναι οι μέθοδοι που ακολουθούνται από τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ποια σφάλματα πρέπει να αποφεύγονται και γενικότερα τα προβλήματα που ακολουθούν τα σύγχρονα συστήματα των αξιολογήσεων. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται ο τρόπος αξιολογήσεως των Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. Στο τρίτο μέρος αντίστοιχα του Αμερικάνικου Στρατού. Τέλος στο τέταρτο γίνεται σύγκριση μεταξύ των δύο συστημάτων των δύο στρατών.
Λέξεις Κλειδιά: Ελληνικός Στρατός
Αμερικάνικος Στρατός
Αξιολόγηση αξιωματικών
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2012.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
PaschalisEleutheriosMsc2012.pdf642.18 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.