Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/14317
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΒλαχοπούλου, Μάρωel
dc.contributor.authorΠολίτης, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2011-03-23T06:47:58Z-
dc.date.available2011-03-23T06:47:58Z-
dc.date.issued2011en
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/14317-
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2011.el
dc.description.abstractΗ μελέτη αυτή αποτελεί μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο κριτηρίων αξιολόγησης ιστοσελίδων τραπεζών και μέσω αυτού να σκιαγραφηθεί η υπάρχουσα κατάσταση στο διαδικτυακό τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας. Στο πρώτο μέρος της μελέτης γίνεται μια ανασκόπηση της βιβλιογραφίας πάνω στην ηλεκτρονική τραπεζική και στην αξιολόγηση ιστοσελίδων, ενώ στο δεύτερο μέρος δημιουργείται ένα μοντέλο αξιολόγησης το οποίο και χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση 19 τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας περιγράφουν τις καλές επιδόσεις των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στα διαδικτυακά τους καταστήματα και τονίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός ιδρύματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.el
dc.format.extent47en
dc.format.extent362321 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoelen
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημώνel
dc.subjectΑξιολόγηση ιστοσελίδωνel
dc.subjectWebsite evaluationen
dc.subjectUsability evaluationen
dc.subjectEvaluation modelen
dc.subjectInternet bankingen
dc.subjecte-bankingen
dc.titleΑξιολόγηση ιστοσελίδων τραπεζών - Ανάπτυξη μοντέλου αξιολόγησης και αξιολόγηση ιστοσελίδων ελληνικών τραπεζών.el
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματαel
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Πληροφοριακά Συστήματα (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PolitisIoannisMis2011.pdf355.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.