Please use this identifier to cite or link to this item:
Title: Όπερες βασισμένες στην σαιξπηρική εργογραφία-Σύνθεση παραστάσεων: Οθέλλος (Giuseppe Verdi), A midsummer night's dream (Benjamin Britten), The Tempest (Thomas Ades)
Authors: Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα
Issue Date: 2010
Publisher: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
Description: Πτυχιακή εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2010.
Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο της πτυχιακής μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.
Appears in Collections:Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης (Π)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Papadimitriou_license.pdfΔήλωση αποδέσμευσης (Ελεγχόμενη πρόσβαση)295.87 kBAdobe PDFView/Open
Papadimitriou_Pe2010.pdf709.47 kBAdobe PDFView/Open

Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.