Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/13753
Συγγραφέας: Σμυρλόγλου, Φεβρωνία
Τίτλος: Ανάλυση κόστους για το σχεδιασμό τιμής και για εξυπηρέτηση των σκοπών της επιχείρησης "Easy Jet". Σκέψεις πολιτικής (μέθοδοι)
Ημερομηνία Έκδοσης: 2010
Τμήμα: Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Επόπτης Καθηγητής: Καραγιώργος, Θεοφάνης
Περίληψη: Η εταιρία EasyJet (EZJ) είναι ευρέως γνωστή ως μια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, που έχει ως βασικό πυλώνα τον αερολιμένα του Luton (Λονδίνο). Η εταιρία ιδρύθηκε από Κο Στέλιο Χατζηιωάννου και εξυπηρετεί περίπου 295 εναλλακτικές διαδρομές μεταξύ περισσότερων από 75 ευρωπαϊκών αερολιμένων. Για τις ανάγκες της παρακάτω εργασίας θα εκπονηθεί μια ανάλυση κόστους για τον σχεδιασμό τιμής και εξυπηρέτησης των σκοπών της επιχείρησης. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας επηρεάζει σε μεγάλo βαθμό την κερδοφορία της επιχείρησης, την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς, τα κανάλια διανομής, την κάλυψη των γενικών βιομηχανικών εξόδων αλλά και την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Η συγκεκριμένη μελέτη θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός ολοκληρωμένου marketing plan και το βασικό ερώτημα αποτελεί το ποια είναι η τιμολογιακή - ανταγωνιστική θέση της εταιρίας στην υπαρκτή οικονομική κρίση που μαστίζει και τον κλάδο των αεροπορικών εταιριών.
Λέξεις Κλειδιά: Τιμολογιακή πολιτική
Πληροφορίες: Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2010.
Εμφανίζεται στις Συλλογές:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Αρχεία σε αυτό το Τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Smirloglou_Msc2010.pdf916.3 kBAdobe PDFΠροβολή/Ανοιγμα


Τα τεκμήρια στην ΨΗΦΙΔΑ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.