Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/1328
Author: Φραγκόπουλος, Ευστράτιος Σ.
Title: Διασφάλιση ποιότητας των τροφίμων σε περιόδους διατροφικών κρίσεων και η αντίληψη των καταναλωτών
Date Issued: 2001
Department: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
Supervisor: Τσιότρας, Γεώργιος
Information: ΔΙΠ ΜΒΑ/18
Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2001.
Rights: Το ηλεκτρονικό αντίτυπο της διπλωματικής δεν έχει αποδεσμευτεί.
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PhrankopoulosEustratiosSMsc2001.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.