Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/24374
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠαναγιωτίδης, Θεόδωροςel
dc.contributor.authorΚανακούδη, Παναγιώταel
dc.date.accessioned2020-10-14T07:40:33Z-
dc.date.available2020-10-14T07:40:33Z-
dc.date.issued2020el
dc.identifier.urihttp://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/24374-
dc.descriptionΔιπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 2020el
dc.description.abstractΗ διατροφή των ανθρώπων αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της ποιότητας ζωής τους. Το κατά πόσο καλά τρέφεται ένας οργανισμός είναι άμεσα συνυφασμένο με τον τρόπο ζωής του, την κοινωνική τάξη, το επάγγελμα, τις προτιμήσεις καθώς και τον τόπο κατοικίας του. Η κοινωνία, με τα διατροφικά πρότυπα που προβάλει και τα οποία οι άνθρωποι που ζούν σε αυτήν καλούνται κατά κανόνα να ακολουθήσουν, επίσης παίζει σημαντικό ρόλο. Στην εργασία θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στην υγιεινή διατροφή αλλά και έρευνες που έχουν γίνει παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων.el
dc.format.extent88el
dc.language.isoelen
dc.publisherΠανεπιστήμιο Μακεδονίαςel
dc.rightsCC0 1.0 Παγκόσμιαel
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/en
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΥγείαel
dc.subjectΔιατροφικές συνήθειεςel
dc.subjectΚατανάλωση τροφίμωνel
dc.titleΜία ανάλυση του κλάδου υγιεινής διατροφής.el
dc.typeElectronic Thesis or Dissertationen
dc.typeTexten
dc.contributor.departmentΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
Appears in Collections:ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KanakoudiPanagiotaMsc2020.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons