Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.lib.uom.gr/handle/2159/1467
Author: | Δημητριάδου, Άννα |
Title: | Βέλτιστες πρακτικές στην ελληνική βιομηχανία κρασιού |
Date Issued: | 2004 |
Department: | Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων |
Supervisor: | Τσιότρας, Γεώργιος |
Information: | ΔΙΠ ΜΒΑ/23 Διπλωματική εργασία--Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, 2004. |
Rights: | Το ηλεκτρονικό αντίτυπο της διπλωματικής δεν έχει αποδεσμευτεί. |
Appears in Collections: | ΔΠΜΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (M) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DimitriadouAnnaMsc2004.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in Psepheda are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.